Kapcsolat

Minden esetben bejelentkezés szükséges!

1126.Budapest,Márvány utca 29.

Nagy Dóra

Tel: +36-20/449-0809
E-mail: vedamasszazsstudio@gmail.com

Facebook:

Véda Masszázs-Stúdió-Nagy Dóra

Nyitvatartás:
Hétfő: 11:00 - 20:00
Kedd: 09:00 - 17:00
Szerda: 11:00 - 21:00
Csütörtök: 10:00 - 20:00
Péntek: 11:00 - 20:00
Szombat: Megbeszélés alapján
Vasárnap: Zárva

Masszázsok leírása

Professzionális masszázs

Sportmasszázs:

A sportmasszázs előnyei A sportmasszázs fontos szerepet játszik minden sportoló életében, függetlenül attól, hogy sérült-e vagy sem.  Elengedhetetlen

-bizonyos sérülések kezelésében, illetve a jövőbeni sérülések elkerülésében.

-nyugtató hatású csökkenti az izomgörcsöket, merev izmok okozta fájdalmakat

-lazítja a merev, letapadt izmokat, így azok terhelhetőbbé és kevésbé sérülékennyé válnak kiüríti a feszes izmokból az ott felhalmozódó méreganyagokat (pl. tejsav)

-sérülés esetén gyorsítja a gyógyulást mozgásszegény életmódot folytatóknál fellazítja a letapadt izmokat

Svédmasszázs:

Frissítő masszázs típus.A világon a legismertebb és legtöbb fogáselemet tartalmazó manuális masszázs.Alkalmazható frissítés,fájdalomcsillapítás,fájdalommegszüntetésére.Rehabilitáció utáni kiegészítő kezelésként.

Fő célja a vér oxigén szintjének növelése,illetve az izmok és szövetek méregtelenítése.

A masszázs egy gyengédebb simító mozdulatokra épülő technikán alapszik,mely jótékonyan hat az izmok lazítására és bőrre egyaránt.Ezután a dörzsölő és gyúró technikák oldják a feszültséget és az izomfájdalmat.Ennek köszönhetően a vendég felfrissül.

Hát-Nyakmasszázs

A megfáradt,megfeszült,fájós hátnak izomlazításra,izomtónus állapotának változtatására és a fájdalom megszüntetésére szolgál.A nyak hátsó részének merevsége illetve a begörcsölt hátizmok is arra utalnak,hogy bizonyos dolgokban mereven ragaszkodunk a saját álláspontunkhoz.Ez a rugalmatlan szemléletmód okozhat nyaki és háttáji fájdalmakat,görcsöket.Amiből kialakul a fejfájás és egy idő után beszűkül a nyak mozgása.

Érdemes nyitottá vállni környezeteddel és sajátmagaddal szemben is.

 Talpmasszázs:

A talp frissítésére,regenerálódására szolgáló masszázs.A  talpunk van a legtöbbet igénybevéve.Igénybevett,megfáradt talp simítása és masszírozása.

Talpreflexológia:

A reflexológia kínai eredetû, körülbelül 5 ezer éve alakult ki. Az akupresszúrával, akupunktúrával együtt. I. e. 2300 körül Egyiptomban már használták, de más kultúrákban is a mindennapi gyógyítás eszköze volt.Mint ahogy az arc, a fül vagy a kéz, a talp is az egész test lenyomata. Ha a két lábat egymás mellé tesszük, megtaláljuk benne testünket lekicsinyítve. Pontos térkép készíthető a talpról, sőt az egész lábfejről, melyen minden terület egy-egy szervnek feleltethető meg.

 

Aromaterápiás Relax Masszázs:

ENGEDD,HOGY TESTED ÉS LELKED ÚJ ENERGIÁKKAL TÖLTŐDJÖN.

Napjainkban a külvilág elvárásainak,megfelelésének nyomása alatt éljük mindennapjainkat.Sokszor nem tudunk vagy nincs lehetőségünk kikapcsolódni.A tartós stressz jelentősen befolyásolja életünket,közérzetünket és egészségünket.Ezáltal fontos,hogy mindennapi döntéseinket meggondoltan és ne rutinból éljük.
Adj időt magadnak,a testednek és lelkednek.Engedd kikapcsolni.
Aromaterápiás teljestestes relax masszázs vagy gyógynövényes teljestestes relax masszázs a legmegfelelőbb erre a célra.

Pl levendulás masszázs:

Nyugtat és élénkít! Levendulás masszázs

A levendula nyugtató,lazító,fertőtlenítő hatása jól ismert.

A masszázs során nem csak a fejfájást szünteti meg,hanem a levertség,stressz és a hangulatingadozás ellen is hatásos.Amellett,hogy oldja a feszültséget,élénkítő és serkentő hatása is van.
Amire még ajánlott:
-Nyugtalanság,
-Alvászavarok,
-Idegi alapú gyomor és bélbántalmak,
-Epetermelést fokoz,
-Emésztést elősegít,
-Görcsoldó,
-Szélhajtó,
-Vizelést elősegít...

 

 Hawaii Lomi-lomi Masszázs:

Páratlan  gyógyító masszázs.A Hawaii filozófia "Huna"-nak nevezi.A negatív gondolatok,viselkedés,a rossz élmények okozzák,hogy a test elveszti harmóniáját a környezettel.Másik neve a "Szerető kéz",amely képessé teszi a vendég teljes relaxációját.

-Energia hullámokon keresztül történő blokádok oldása,

-Mentális,emocionális és spirituális úton történő gyógyítás.

Autentikusan végzett masszázs.Peeling után kezdődő masszázs.

 Moxa,Köpöly

 Megfelel főleg cellulitis lebontásánál és a nyirokáramlás javítására.

Nagymértékben segíti a véráramlást és a fájdalom megszüntetését a

merev izomzatban.

Gyógynövények helyi alkalmazásával gyógyításban is használható 

Lávaköves masszázs:

A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet.

 Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.csynd781

A masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez az egyedi terápia a vulkánikus tevékenység alatt keletkező kövekkel rendkívül hatékony. Ennek oka nem csak a felmelegített kövekben keresendő, amely lokális és kiterjedtebb változásokat okoz a szervezetben, de ugyancsak hatással van az energiaközpontokra és a szellemi egyensúlyra is.

 A hideg és meleg kövek hatása a testre

 A szív munkájának gyorsítása, a véredények tágítása, a kötőszövet lazítása, a metabolizmus szintjének emelése, a leukociták nagyobb szintű mozgása. A hideg és meleg kövek alkalmazhatóak a véráramlás fokozása céljából, a vérrel gyengén vagy túlzottan ellátott szervek vérellátásának egyensúlyba hozása. A helyi alkalmazása a köveknek nem csak közvetlen hatással van, de a test más részeire is hatással van az idegrendszer közvetítése által.

Általános szabály, hogy a bőr az adott testrész felett azzal szoros kapcsolatban áll. A hideg és meleg kövek felváltott alkalmazása stimulálja a mikrokeringést és az oxigén elhasználódását. A hideg kövek alkalmazása stimulálja a sejtszintű változásokat, amellyel nem csak a tüneteket csillapítja, de a probléma okaira is hatással van

 A lávakő-masszázs hatásai

 Keringési rendszer: 

 – Stimulálja a limfatikus keringést

 – Eltávolítja a méreganyagokat

 – Segíti a sejtek vízutánpótlását 

 – Gyorsítja a vérkeringést

 – Tágítja a véredényeket

 Csont- és izomrendszer: 

 – Felfrissíti az inakat

 – Segíti a kötőszövet mozgatását- kollagén és elasztin 

 – Puhítja az adhéziós szövetet 

 

 Idegrendszer:

 – Nyugtatja az idegrendszert 

 – Biztosítja az egyensúlyt 

– Biztosítja az idegsejtek megújulását