Kapcsolat

Minden esetben bejelentkezés szükséges!

1126.Budapest,Márvány utca 29.

Nagy Dóra

Tel: +36-20/449-0809
E-mail: vedamasszazsstudio@gmail.com

Facebook:

Véda Masszázs-Stúdió-Nagy Dóra

Nyitvatartás:
Hétfő: 11:00 - 20:00
Kedd: 09:00 - 20:00
Szerda: 11:00 - 21:00
Csütörtök: 10:00 - 20:00
Péntek: 11:00 - 20:00
Szombat: Megbeszélés alapján
Vasárnap: Zárva

Shamana Medicina

Sziasztok Üdvözöllek a Shamanica Medicina világában. Dél Amerikai gyógymódok hírnökeként szeretném hozzád is eljuttatni mindazt a csodát, mit volt szerencsém megismerni Földünk másik szegletén. Szeretnék bemutatkozni pár sorban. Ami engem illet, mostmár több éve kutatom, élem és terjesztem a dzsungelben tanultakat. 35 éves koromra elmondhatom, hogy találkoztam a legfőbb tanítónövényekkel eredeti őshonos környezetükben. Találkoztam és jó barátságot kötöttem nem egy sámánnal. Elkezdtem saját munkálkodásom, hogy mindannyian emelkedhessünk. Eredetileg túrizmus vendéglátásból jövök, éveket dolgoztam bárokban, szállodákban, nemzetközi szervezeteknél, utazási tech cégeknél. Van vagy 3 diplomám, beszélek néhány nyelvet is. Voltam élsportoló is. Sosem unatkozom. Mindig is érdekelt más kultúrák megismerése, sajátunk őrzése és a múltunk megértése. Valahogy az ismeretlen vitt előre, s így juthattam el Peruba is. S hamarosan megyek vissza tovább fejlődni. Az elmúlt évek nap mint nap hatnak rám. Vegetáriánus lettem, zero waste igyekszem élni, fákat ültetek, levéltányérokat tervezek. Kamboo-zom, mapacho-t szívok, makramé ékszereket készítek és orgonit formákat öntök. Cseppet talán eltérek a tömegtől, de mindenre jó okom van. Apróságokban rejlik az egész.

Kedves látogató!

Üdvözöllek az Amazonas mentén őshonos gyógynövények és szertartások körében.

E pár mondatban szeretnék köszönetet mondani tanítóimnak, Lydia-nak és Raúlnak Iquitosból.  Hála a Dzsungel tanító testvéreinek, akik 30 év tapasztalattal utat mutattak az Ayahuasca világába.  Megmutatták hogyan működnek a Mesternövények és 10 alkalommal lympiesakkal vezettek utamon.

 Danielnek és Dénesnek Vanalava-ból, akik Kamboo és Changa és egyéb területeken voltak vezetőim és ismertettek meg megannyi csodával.  Otthont, élelmet és gondoskodást adtak a Dzsungelben. Együtt ültettünk növényeket és készíthettünk főzetet. Köszönöm!

Brother Tupaq-nak és nejének Anának a Szent Völgyből, Ollaytantanbóból Cuscoból, a San Pedro sámánjai. Brother Tupaq közel 28 éve a Wachuma, azaz San Pedro tudás őrzője. Ana növényi tisztítófőzetekkel készítette elő a beavatást és kizárólag tiszta szervezettel vitt az utazásra. 12 óran keresztül más és más dimenziókban jártunk. Harmadnap pedig csendben virág áldással zártuk a szeánszot.

 Miguelnek Chakapita-ból aki Ayahuasca, Villca és Wachuma tanításokat adott és készséggel tanított. Kevés azon csodálatos személyek egyike, aki mind három Mesternövény ismerője. Köszönet 22 év tapasztalatáért!

 Antony Palosantonak, aki a tojástisztítás és Inka medicínák tudója, Palo Santo és Kakó tea mestere Inka masszázs tanítóm.

 Minden vezetőm mellett, igyekeztem a növényekről minél többet tanulni és gyakorolni. E tudást igyekszem gyarapítani. Ami már megvan, azt szívesen osztom az erre kíváncsi lelkekkel.

 

Minen Gyógyulnivágyót Szeretettel Várok

+36203199898

Papp Judit

Shamanica Medicina Vezetője