Kapcsolat

Minden esetben bejelentkezés szükséges!

1126.Budapest,Márvány utca 29.

Nagy Dóra

Tel: +36-20/449-0809
E-mail: vedamasszazsstudio@gmail.com

Facebook:

Véda Masszázs-Stúdió-Nagy Dóra

Nyitvatartás:
Hétfő: 12:00 - 20:00
Kedd: 11:00 - 17:00
Szerda: 12:00 - 20:00
Csütörtök: 11:00 - 20:00
Péntek: 10:00 - 17:00
Szombat: Megbeszélés alapján
Vasárnap: Zárva

Folyadékfogyasztás és tévhitek

2016.05.02.

Folyadékfogyasztás és tévhitek

Folyadékfogyasztás és tévhitek

Napi színten tapasztalom a vendégeim által,hogy elhanyagolják a folyadékfogyasztást.Nagyon fontos,hogy eloszlassam a tévhiteket és megértessem mindenkivel,hogy fontos inni rendszeresen.

Több szempontból is fontos a víz fogyasztása.Elsődleges szempont,hogy jön a nyár és a meleg,muszáj pótolni az elvesztett,kiizzadt víz mennyiséget.Ez nem csak a meleg időben,hanem minden évszakban,hónapban,napban,órában fontos.Ugyanis rengeteget mozgunk a nap folyamán,vissza kell pótólnunk a mozgás által elvesztett vízet szervezetünkbe,bőrünknek.Igen!Bőrünknek!Ugyanis,a bőr ráncosodik,elveszti rugalmasságát,kiszárad,ha nincs a szervezetben megfelelő víz mennyiség.

Mivel "Vízes" szervünk a vese,ezért akár veseproblémákat is okozhat a kevés folyadékfogyasztás.

 Masszázst követően is elengedhetetlen a bőséges folyadék fogyasztása azért, hogy a fellazított és cseppfolyósított méreganyagok intenzívebben hagyják el a szervezetünket. Az agy és idegrendszer működéséhez is elengedhetetlen a bőséges folyadék, mert akárcsak testünk valamennyi sejtje, az idegsejtek is egy jól hidratált közegben tudják a legmegfelelőbben szállítani testünk valamennyi tájára az ingerületeket. Folyadékod legyen tiszta

A megfelelő napi folyadékfogyasztás mennyisége, testsúlyonkénti 10kg/4dl

vissza