Kapcsolat

Minden esetben bejelentkezés szükséges!

1126.Budapest,Márvány utca 29.

Nagy Dóra

Tel: +36-20/449-0809
E-mail: vedamasszazsstudio@gmail.com

Facebook:

Véda Masszázs-Stúdió-Nagy Dóra

Nyitvatartás:
Hétfő: 11:00 - 19:00
Kedd: 11:00 - 19:00                                                                          Szerda: 11:00 - 19:00                                                                      Csütörtök: 11:00 - 19:00                                                                            Péntek: 10:00 - 19:00 

Szombat:10:00-12:00

Vasárnap: Zárva

Reiki

A Reiki  holisztikus és pszichoszomatikus, vagyis az emberre a test–lélek–szellem egységében hat. Fokozott stresszterhelés esetén segíti az ellazulást, az idegrendszer harmóniájának helyreállítását. A Reiki minden egyes emberre egyéni hatást fejt ki, működését mindig a kezelt személy szükségletei határozzák meg.

A Reiki az egészséges ember számára is sok pozitívummal rendelkezik. A test egészében feloldód­nak a blokkok, energiák szabadulnak fel, oldódik a stressz, harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá válnak a testi-lelki működések.

Ez a gyógymód a kezelő számára is páratlan előnyöket jelent. A Reikire beavatott személy rezgésszintjének növekedése folytán nyugodtabbá, nyitottabbá válik, hite, bizalma, életereje megnő. A behangolás a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti erre a csodálatos, kozmikus, isteni energiára. Ezzel egy folyamatos, részben tudatos, részben tudattalan lelki-szellemi tisztulás, fejlődés indul meg. Nyitottabbá válunk a saját magasabb énünk felé. Fokozódik a természetes tehetség és kreativitás. Ha rá merünk hagyatkozni erre a csodálatos energiára akkor a változás alig igényel erőfeszítést. Ahogy a tudatalatti korlátok, blokkok kezdenek felszabadulni, hatalmas lehetőségek nyílnak előttünk a személyiségünk fejlesztése és kibontakozása területén.

Reikinél, ha létrejön a kezelési szándék, az energia adás és elfogadás, és a kezek a kezelt személy testére / teste fölé kerülnek, az intelligens energia magától áramlik, és megtalálja mindazt, amiben a páciensnek segítségre van szüksége.

A Reiki kezelés energiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusait. Serkenti a méregtelenítési folyamatot, javítja az anyagcserét, segíti és gyorsítja a regenerációt. Mozgásba hozza a test energiáit, kimerültség esetén helyreállítja a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a gyógyító reak­ciókat. Kiegészíti, harmonizálja a természetes gyógymódokat, csökkenti a gyógyszerek, orvosi kezelések mellékhatásait, sérülések, csonttörések, műtétek után pedig gyorsítja a regenerációt.

A Reiki kezelés formája minden egyes kezelést végzőnél más és más, kicsit eltér, de a kezelés központjában mindig a beteg áll. Hathatunk a problémás szervre, az immunrendszerre, a szabályozásra (idegi, hormonális). A Reiki nem csupán a szervezet anatómiai, biokémiai szerkezetében, biológiai, élettani funkcióiban hoz létre változásokat. Miközben segíti a szervezet regenerálódását, beindítja az öngyógyító mechanizmusokat, egyidejűleg lelki, szellemi szinteken is hat.

A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül működik hívőknél és ateistáknál egyaránt. A Reiki nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez nem más, mint a szeretet energiája.