Kapcsolat

Minden esetben bejelentkezés szükséges!

1126.Budapest,Márvány utca 29.

Nagy Dóra

Tel: +36-20/449-0809
E-mail: vedamasszazsstudio@gmail.com

Facebook:

Véda Masszázs-Stúdió-Nagy Dóra

Nyitvatartás:
Hétfő: 11:00 - 19:00
Kedd: 11:00 - 19:00                                                                          Szerda: 11:00 - 19:00                                                                      Csütörtök: 11:00 - 19:00                                                                            Péntek: 10:00 - 19:00 

Szombat:10:00-12:00

Vasárnap: Zárva

Masszázsok leírása

Professzionális masszázs

Sportmasszázs:

A sportmasszázs előnyei A sportmasszázs fontos szerepet játszik minden sportoló életében, függetlenül attól, hogy sérült-e vagy sem.  Elengedhetetlen

-bizonyos sérülések kezelésében, illetve a jövőbeni sérülések elkerülésében.

-nyugtató hatású csökkenti az izomgörcsöket, merev izmok okozta fájdalmakat

-lazítja a merev, letapadt izmokat, így azok terhelhetőbbé és kevésbé sérülékennyé válnak kiüríti a feszes izmokból az ott felhalmozódó méreganyagokat (pl. tejsav)

-sérülés esetén gyorsítja a gyógyulást mozgásszegény életmódot folytatóknál fellazítja a letapadt izmokat

Svédmasszázs:

Frissítő masszázs típus.A világon a legismertebb és legtöbb fogáselemet tartalmazó manuális masszázs.Alkalmazható frissítés,fájdalomcsillapítás,fájdalommegszüntetésére.Rehabilitáció utáni kiegészítő kezelésként.

Fő célja a vér oxigén szintjének növelése,illetve az izmok és szövetek méregtelenítése.

A masszázs egy gyengédebb simító mozdulatokra épülő technikán alapszik,mely jótékonyan hat az izmok lazítására és bőrre egyaránt.Ezután a dörzsölő és gyúró technikák oldják a feszültséget és az izomfájdalmat.Ennek köszönhetően a vendég felfrissül.

Hát-Nyakmasszázs

A megfáradt,megfeszült,fájós hátnak izomlazításra,izomtónus állapotának változtatására és a fájdalom megszüntetésére szolgál.A nyak hátsó részének merevsége illetve a begörcsölt hátizmok is arra utalnak,hogy bizonyos dolgokban mereven ragaszkodunk a saját álláspontunkhoz.Ez a rugalmatlan szemléletmód okozhat nyaki és háttáji fájdalmakat,görcsöket.Amiből kialakul a fejfájás és egy idő után beszűkül a nyak mozgása.

Érdemes nyitottá vállni környezeteddel és sajátmagaddal szemben is.

 Talpmasszázs:

A talp frissítésére,regenerálódására szolgáló masszázs.A  talpunk van a legtöbbet igénybevéve.Igénybevett,megfáradt talp simítása és masszírozása.

Talpreflexológia:

A reflexológia kínai eredetû, körülbelül 5 ezer éve alakult ki. Az akupresszúrával, akupunktúrával együtt. I. e. 2300 körül Egyiptomban már használták, de más kultúrákban is a mindennapi gyógyítás eszköze volt.Mint ahogy az arc, a fül vagy a kéz, a talp is az egész test lenyomata. Ha a két lábat egymás mellé tesszük, megtaláljuk benne testünket lekicsinyítve. Pontos térkép készíthető a talpról, sőt az egész lábfejről, melyen minden terület egy-egy szervnek feleltethető meg.

 

Aromaterápiás Relax Masszázs:

ENGEDD,HOGY TESTED ÉS LELKED ÚJ ENERGIÁKKAL TÖLTŐDJÖN.

Napjainkban a külvilág elvárásainak,megfelelésének nyomása alatt éljük mindennapjainkat.Sokszor nem tudunk vagy nincs lehetőségünk kikapcsolódni.A tartós stressz jelentősen befolyásolja életünket,közérzetünket és egészségünket.Ezáltal fontos,hogy mindennapi döntéseinket meggondoltan és ne rutinból éljük.
Adj időt magadnak,a testednek és lelkednek.Engedd kikapcsolni.
Aromaterápiás teljestestes relax masszázs vagy gyógynövényes teljestestes relax masszázs a legmegfelelőbb erre a célra.

Pl levendulás masszázs:

Nyugtat és élénkít! Levendulás masszázs

A levendula nyugtató,lazító,fertőtlenítő hatása jól ismert.

A masszázs során nem csak a fejfájást szünteti meg,hanem a levertség,stressz és a hangulatingadozás ellen is hatásos.Amellett,hogy oldja a feszültséget,élénkítő és serkentő hatása is van.
Amire még ajánlott:
-Nyugtalanság,
-Alvászavarok,
-Idegi alapú gyomor és bélbántalmak,
-Epetermelést fokoz,
-Emésztést elősegít,
-Görcsoldó,
-Szélhajtó,
-Vizelést elősegít...

 Moxa,Köpöly

 Megfelel főleg cellulitis lebontásánál és a nyirokáramlás javítására.

Nagymértékben segíti a véráramlást és a fájdalom megszüntetését a

merev izomzatban.

Gyógynövények helyi alkalmazásával gyógyításban is használható